Werkwijze

Bazel Acoustic Solutions richt zich op de industriële markt, en is in het bijzonder gespecialiseerd in de machine- en apparatenbouw met roterende onderdelen.

Onze diensten omvatten het hele pakket van akoestisch en luchttechnisch advies, productkeuze en -ontwikkeling, levering en montage. Of het om maatwerk gaat of een schaalbare oplossing; wij zetten onze creativiteit, kennis en ervaring in voor het gewenste resultaat.

Akoestisch Advies

Wij kennen de meest recente wet- en regelgeving en beschikken over klasse 1-gecertificeerde meetapparatuur en akoestische rekenmodellen. Hiermee kunnen we een gedetailleerd advies geven over geluidsbeheersing in uw werkomgeving of bij uw product.

Akoestische oplossingen

Voor onze oplossingen voor akoestische vraagstukken kunnen wij putten uit een groot en betrouwbaar netwerk van partners en leveranciers. Wij kunnen standaardproducten leveren tegen een aantrekkelijke prijs, maar ook producten op maat ontwikkelen.

Levering en montage

Wij zorgen voor de tijdige en complete levering op uw locatie en doen desgewenst de montage. Hierdoor kunnen we garantie geven op het beloofde resultaat.

Interesse?

Neem contact op