Bescherm uw technische installaties met de Zandfilters
van Bazel Acoustic Solutions

In gebieden waar technische installaties worden blootgesteld aan extreme niveaus van vervuiling door vaste deeltjes zoals zand, is een effectieve voorfilter essentieel om de levensduur en prestaties van deze installaties te waarborgen. De zandfilters van Bazel Acoustic Solutions bieden een geavanceerde oplossing voor deze uitdagingen, waarbij ze ontworpen zijn om grote en kleine deeltjes te scheiden bij lage luchtsnelheden. Dit resulteert in een aanzienlijke vermindering van stofbelasting op technische installaties, waardoor hun efficiëntie wordt gemaximaliseerd en onderhoudskosten
worden geminimaliseerd.

Wat zijn Zandfilters en wat doen ze?

Zandfilters zijn voorfilters die zijn ontworpen om vaste deeltjes uit de lucht te verwijderen voordat deze de technische installaties bereiken. Deze filters spelen een cruciale rol bij het beschermen van gevoelige apparatuur tegen schade veroorzaakt door deeltjes zoals zand, stof en vuil. Door het gebruik van een zandfilter wordt de levensduur van technische installaties verlengd en worden kostbare reparaties en vervangingen voorkomen.

De zandfilters van Bazel Acoustic Solutions worden vervaardigd uit hoogwaardige materialen zoals aluminium, roestvast staal en verzinkt/gecoat staal. Dit zorgt voor duurzaamheid en betrouwbaarheid, zelfs onder de meest veeleisende omstandigheden. Bovendien zijn deze filters zelfreinigend en onderhoudsvrij dankzij de verticaal geplaatste secties en gaten voor zandafvoer, waardoor de operationele kosten tot een minimum worden beperkt.

zand filter

Waarom kiezen voor de Zandfilters van Bazel Acoustic Solutions?

  • Uitstekende filtratie-efficiëntie: De zandfilters van Bazel Acoustic Solutions bieden een ongeëvenaarde filtratie-efficiëntie, waardoor ze effectief grote en kleine deeltjes kunnen scheiden bij lage luchtsnelheden.
  • Duurzaamheid: Vervaardigd uit hoogwaardige materialen, zijn de zandfilters van Bazel Acoustic Solutions duurzaam en betrouwbaar, zelfs in de meest veeleisende omgevingen.
  • Zelfreinigend en onderhoudsvrij: Dankzij het innovatieve ontwerp met verticaal geplaatste secties en gaten voor zandafvoer, vereisen de zandfilters van Bazel Acoustic Solutions minimaal onderhoud, waardoor operationele kosten worden geminimaliseerd.

Eigenschappen

De zandfilters van Bazel Acoustic Solutions bieden een ongeëvenaarde filtratie-efficiëntie, waarbij ze tot ca. 90% van de deeltjes tussen 700 en 350µ filteren bij een luchtsnelheid van 1 m/s.

zand filter

Neem vandaag nog contact op voor een oplossing op maat!

Optimaliseer de prestaties en duurzaamheid van uw technische installaties met de hoogwaardige zandfilters van Bazel Acoustic Solutions. Neem vandaag nog contact met ons op om uw specifieke behoeften te bespreken en een oplossing op maat te vinden die perfect past bij uw bedrijf. Bespaar tijd, geld en zorgen met onze betrouwbare en efficiënte zandfilters.

Neem vandaag nog contact op met Bazel Acoustic Solutions voor meer informatie.