Optimaliseer je rookgasafvoersystemen metBazel Acoustic Solutions: De perfecte keuze voorefficiënte en geluiddempende schoorstenen

Rookgasafvoersystemen zijn een essentieel onderdeel van elke goed functionerende schoorsteen.
Ze spelen een cruciale rol bij het veilig afvoeren van verbrandingsgassen en het handhaven van een optimale luchtkwaliteit in zowel residentiële als commerciële omgevingen. Bij Bazel Acoustic Solutions begrijpen we het belang van een hoogwaardig rookgasafvoersysteem en bieden we op maat gemaakte oplossingen die voldoen aan de strengste normen op het gebied van veiligheid en efficiëntie.

Wat zijn rookgasafvoersystemen en wat doen ze?

Rookgasafvoersystemen bestaan uit een serie componenten die de rookgassen bewerken voordat ze via een schoorsteenmond uittreden. Compensatoren vangen de pipestress op die veroorzaakt wordt door thermische expansie van het warme rookgassysteem.

Een rookgasafvoersysteem wordt toegepast bij kritische geluideisen, met name in het laag- en middenfrequent gebied.
Dit type geluiddemping wordt in het rookgassysteem geïntegreerd en is onderdeel van de schoorsteen of motor uitlaat systeem.

Bazel Acoustic Solutions beschikt over geavanceerde rekenmodellen om de geluidproductie en thermische expansie kunnen te berekenen.

Waarom kiezen voor Bazel Acoustic Solutions rookgassenafvoersystemen?

  • Hoogwaardige materialen: Onze rookgas afvoersystemen worden vervaardigd uit duurzame materialen van de hoogste kwaliteit, waardoor ze bestand zijn tegen corrosie, hitte en andere omgevingsfactoren.
  • Optimale prestaties: Dankzij ons innovatieve ontwerp en strenge kwaliteitscontroles garanderen wij maximale efficiëntie en betrouwbare prestaties van onze afvoersystemen, zelfs onder de zwaarste omstandigheden.
  • Geluidsreductie: Naast het veilig afvoeren van rookgassen, bieden onze systemen ook geluidsreductie, waardoor een stillere en comfortabelere omgeving wordt gecreëerd voor bewoners en gebruikers.
  • Maatwerk oplossingen: Wij begrijpen dat elk project unieke vereisten heeft. Daarom bieden wij maatwerk oplossingen die perfect aansluiten op de specifieke behoeften en specificaties van onze klanten.

Eigenschappen

Wij stemmen het ontwerp af op het project en de geluidsemissie-eisen ter plaatse. Bij de materiaalselectie houden wij rekening met de thermische expansie en de chemische bestendigheid van de te gebruiken materialen.

  • Rookgassystemen achter WKK’s
  • Rookgassystemen achter ketels, biomassa- en houtverbranding
Rookgasafvoersystemen

Klaar om je rookgas afvoer te optimaliseren?

Investeer in de veiligheid en efficiëntie van je uitlaat systeem met de geluiddempende rookgasafvoersystemen van Bazel Acoustic Solutions. Neem vandaag nog contact met ons op voor een advies op maat en ontdek hoe wij je kunnen helpen bij het realiseren van een veilige en
comfortabele omgeving.

Verbeter je rookgas afzuiging vandaag nog met Bazel Acoustic Solutions!
Neem nu contact op!